LEONTINE'S SNACKMOBIEL

LEONTINE'S SNACKMOBIEL Lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 755 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leontine's Snackmobiel. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 19:40 Eten is goed en snelle bezorging. Aardige dame kwam het brengen
30 jun 2022 om 0:48 Altijd goed
17 jun 2022 om 19:25 Zoals we gewend zijn, heerlijk warme frietjes, lekkere snacks en ook heel belangrijk een vriendelijke bezorger
16 jun 2022 om 16:10 Eten was lekker warm en bezorgster was superaardig
12 jun 2022 om 20:47 Snelle bezorging zeker vaker bestellen
10 jun 2022 om 10:18 Was goed al had ik oorlog besteld en kreeg ik majo met ui meer niet en het broodje bal leek wel een broodje stuiterbal erg jammer
9 jun 2022 om 21:01 Weer zoals altijd, prima verzorgd en lekker warm snacks en frietjes
9 jun 2022 om 18:50 Eten kwam warm aan en zo zien we het graag alleen de bezorging maar wel sneller gaan Heb dik 90 min gewacht en aardige bezorger
8 jun 2022 om 23:50 Echt lekker!!
8 jun 2022 om 16:40 Goede kwaliteit van de snacks en keurig ingepakt. Bezorging snel, ben er zeer tevreden over.
6 jun 2022 om 10:03 Kapsalon dobry ale lepiej by smakowało gdyby sałata była pod serem a nie osobno.
5 jun 2022 om 21:47 Helaas 140 minuten moeten wachten ipv de aangegeven 55 minuten. Slappe koude patat, kant en klare smakende pindasaus en ook een gedeelte vergeten te leveren (later wel bezorgd na bellen).